Vaikuta yhteisösi kehittymiseen, samalla itseäsi kehittäen

Ilmoittaudu projekteihin nyt!

 

Innostushautomo

 Ilmoittutuminen: AUKI

Kieli : Englanti ja suomi

Chatbotit -projekti 1.1.2019 alkaen

 Ilmoittutuminen viimeistään: 31.12.2018

Kieli : suomi

 

Smart Campus Innovation Lab

Smart Campus Innovation Lab (SCIL) on Tampereen korkeakouluyhteisön sisäisen kehittämisen ekosysteemi  living lab – ja avoin kehittämisyhteisö. Muutosagentteina toimivat eri alojen opiskelijat yhdessä korkeakoulujen asiantuntijoiden kanssa.  Koko korkeakouluyhteisöä hyödyttävien kehittämisprojekien keskiössä on opiskelijoiden asiantuntijuus ja oppiminen.

 
 

Kuka voi osallistua?

Tampereen korkeakouluyhteisö opiskelijat eli opiskelijat Tampereen yliopistolta (TAY), Tampereen teknillinen yliopistolta (TTY) ja Tampereen ammattikorkeakoulusta (TAMK) voivat osallistua projektitiimeihin. Opettajat, tutkijat ja koko muu henkilökunta ovat myös lämpimästi tervetulleita osallistumaan projekteihin.

u

Miksi minun pitäisi osallistua?

Oppiaksesi ja saadaksesi arvokasta kokemusta sekä vaikuttaaksesi oman opiskelu- ja/tai työpaikkasia kehittymiseen. Lisäksi käytännöllinen tekeminen aitojen kehittämistehtävien parissa on aivan eri juttu kuin perinteinen luennoilla istuminen. Pääset myös osaksi innovatiivisten kehittäjien yhteisöä ja kasvatat verkostojasi. Tule ja vaikuta samalla kun edistät opintojasi!

 

Kuka opiskelijaprojekteja koordinoi?

Tällä hetkellä opiskelijaprojektien koordinointi tapahtuu Floworks Living labin kautta, joka toimii Tampereen ammattikorkeakoulussa. Mukana on myös joukko SCIL yhteisön yhteistyötahoja ja asiantuntijoita Tampereen korkeakouluyhteisöstä. Vuoden 2018 aikana SCIL toimintaa kehittää yhdessä opiskelijoiden kanssa korkeakouluyhteisön asiantuntijoista koostuva projektitiimi.

Missä tiimit kokoontuvat?

Floworks Living Labin tilat (Kuntokatu3, B3-08) TAMKilla on suunniteltu useamman projektitiimin tarpeisiin. Työskentely voi kuitenkin tapahtua myös TTY:llä tai TAY:lla, joista molemmista löytyy useita projektityöskentelyyn sopiva tiloja.

Yhteystiedot

 

Eija Syrjämäki

Suunnittelija

SCILin projektivalmentaja

TAMK

eija.syrjamaki@tamk.fi

Jussi Hannunen

Suunnittelija

SCILin projektivalmentaja

TAMK

jussi.hannunen@tamk.fi

Timo Poranen

Ylioistolehtori, TAY

SCILin projektitiimin jäsen, SCIL koordinaattori

UTA

Timo.T.Poranen@uta.fi

Jussi Myllärniemi

SCIL projektipäällikkö

Yliopisto-opettaja

TTY

jussi.myllarniemi@tut.fi

 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!