Lähde kehittämään Tampereen korkeakouluyhteisöä

Ilmoittaudu projekteihin nyt!

 

Ilmoittautuminen: Päättynyt

Ilmoittautuminen: Päättynyt

Ilmoittautuminen: Päättynyt

Ilmoittutuminen: Päättynyt

Smart Campus Innovation Lab

Smart Campus Innovation Lab (SCIL) on Tampereen korkeakouluyhteisön sisäisen kehittämisen ekosysteemi. Koko korkeakouluyhteisöä hyödyttävien kehittämisprojektien keskiössä on opiskelijoiden asiantuntijuus ja oppiminen.SCILissä eri alojen opiskelijat työskentelevät monialaisissa tiimeissä yhdessä korkeakoulujen asiantuntijoiden kanssa.				

Kuka voi osallistua?

 

Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijat voivat osallistua projektitiimeihin. Opettajat, tutkijat ja koko muu henkilökunta ovat myös lämpimästi tervetulleita osallistumaan projekteihin.

Miksi minun pitäisi osallistua?

 

Ansaitaksesi opintopisteitä, oppiaksesi ja saadaksesi arvokasta kokemusta! Samalla vaikutat käytännöllisen tekemisen kautta oman opiskelu- ja/tai työpaikkasia kehittymiseen. Tule, kasvata verkostojasi ja vaikuta!

Kuka opiskelijaprojekteja koordinoi?

 

Tällä hetkellä opiskelijaprojektien koordinointi tapahtuu Floworks Living labin kautta, joka toimii Tampereen ammattikorkeakoulussa. Mukana on myös joukko SCIL yhteisön yhteistyötahoja ja asiantuntijoita Tampereen korkeakouluyhteisöstä.

Missä tiimit kokoontuvat?

 

Floworks Living Labin tilat (Kuntokatu3, B3-08) TAMKilla on suunniteltu useamman projektitiimin tarpeisiin. Työskentely voi kuitenkin tapahtua myös muiden kampuksien tiloissa.

Yhteystiedot

 

Jussi Hannunen

SCIL projektivalmentaja

jussi.hannunen@tuni.fi

Eija Syrjämäki

SCIL projektivalmentaja

eija.syrjamaki@tuni.fi

Emma Partanen

SCIL projektivalmentaja

emma.partanen@tuni.fi

Jussi Myllärniemi

SCIL projektipäällikkö

jussi.myllarniemi@tuni.fi

Timo Poranen

SCIL koordinaattori

timo.poranen@tuni.fi

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!