Etusivu > Tietoa

 

Osallistumista

Kaikki Tampereen yliopiston (UTA), Tampereen teknillisen korkeakoulun (TTY) ja Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) opiskelijat voivat osallistua SCIL-projekteihin. SCIL on innovaatioalusta, jossa opiskelijat saavat mahdollisuuden oppia käytännön kokemuksella yhteistyössä monitieteellisellä ja monikulttuurisella ryhmällä. Sitoutuminen hankkeen osallistumiseen on pakollinen (vähimmäisaika noin 10 h / vko).

Vaikka osa hyväksytyistä opetussuunnitelmista (ks. Alla) ovat IS- tai IT-kenttiä, SCIL: n tarkoituksena on toimia foorumina opiskelijoille mistä tahansa Tampereen kattamasta kentästä3.

Opintopisteistä

Smart Campus Innovation Labillä (SCIL) on opintokokonaisuus ‘Smart Campus Innovation Lab Projects’ (1-20op) 

Tämä toteutus on tarjolla Tampere3 ristiinopiskeluportaalissa. Tällä hetkellä TAMK Floworks antaa SCIL opintopisteet. Muita yleisiä tapoja opintopisteiden saamiseen on tehdä SCILin kautta työharjoittelua tai mahdollisesti SCIL projektityöskentely voidaan liittää osaksi koulutusohjelmasi projektiopintoja.

Joillekin koulutusohjelmille on jo ennakkoon sovittu yhteensopivuuksista. Muiden alojen opiskelija, olethan yhteydessä sekä meihin että koulutusohjelmaasi, sopiaksesi ja varmistaaksesi SCIL kehittämisprojektien sopivuuden omaan opintosuunnitelmaasi. Niin, hieman paperitöitähän tästä tulee, mutta projektit sopivat melko hyvin useimpiin opintosuunnitelmiin.

Ilmoittautuminen hankehakemuksen jälkeen

UTA ja TUT opiskelijat voivat ilmoittautua HAKA: n kautta. HAKA mahdollistaa yliopiston peruskäyttäjätilitietojen tallentamisen. Kun kirjaudut sisään HAKA: n avulla, sinun on löydettävä kurssi Smart Campus Innovation Lab ja ilmoittauduttava osoitteeseen https://www10.uta.fi/ristiinopiskelupalvelu/?uiLang=en.

TAMKin opiskelijat voivat ilmoittautua kurssille Smart Campus Innovation Labin kautta PAKKI: n kautta.

Edellä kuvatut vaiheet voidaan tehdä SCIL: n valmentajien valvonnassa sen jälkeen, kun opiskelija on hakenut hankkeita käynnissä olevista hankkeista.

Ota yhteyttä floworks@tamk.fi lisätietoja varten.

If you are a curious student from TUT, UTA or TAMK, looking for new challenges, you are more than welcome to participate. Don’t postpone your chance to meet interesting people and create something really great. It is time for new discoveries!