Valitse sivu

Etusivu > Tietoa

 

Osallistumisesta

Kaikki Tampereen Yliopiston (TAU) ja Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) opiskelijat voivat osallistua korkeakouluyhteisön sisäisen hehittämisen projekteihin SCILissä. SCIL on innovaatioalusta, jossa opiskelijat saavat mahdollisuuden oppia käytännönläheisesti ja teoriaa hyödyntäen monitieteellisissä ja monikulttuurisissa tiimeissä. Projektiin osallituminen vaatii vahvaa sitoutumista, mikä tarkoittaa ajallisti vähintään 10 viikkotyötuntia.

Opintopisteistä

Smart Campus Innovation Labillä (SCIL) on opintokokonaisuus ‘Smart Campus Innovation Lab Projects’ (1-20op) 

Tämä toteutus on tarjolla Tampere3 ristiinopiskeluportaalissa. Tällä TAMK antaa SCIL opintopisteet. Muita tapoja opintopisteiden saamiseen on tehdä SCILin kautta työharjoittelua tai mahdollisesti SCIL projektityöskentely voidaan liittää osaksi tutkinto-ohjelmasi projektiopintoja.

Joillekin tutkinto-ohjelmille on jo ennakkoon sovittu yhteensopivuuksista. Muiden alojen opiskelija, olethan yhteydessä sekä meihin että tutkinto-ohjelmaasi, sopiaksesi ja varmistaaksesi SCIL kehittämisprojektien sopivuuden omaan opintosuunnitelmaasi. Niin, hieman paperitöitähän tästä tulee, mutta projektit sopivat melko hyvin useimpiin opintosuunnitelmiin.

Ilmoittautumisesta

1. Ilmoita itsesi mukaan projektiin nettisivujen lomakkeen kautta tai sähköpostitse projektivalmentajalle.

2. Ilmoittaudu Smart Campus Innovation Lab -toteutukselle. TAUn opiskelijat voivat ilmoittautua Ristiinopiskelupalvelun kautta https://www10.uta.fi/ristiinopiskelupalvelu/?uiLang=en ja TAMKin opiskelijat PAKKIn kautta.

Ota rohkeasti yhteyttä SCILin projektivalmentajiin ilmoittautuaksesi projekteihin tai saadaksesi lisätietoja.

Jos etsit haasteita ja opintopisteitä, niin osallistu SCIL projektiin! Samalla saat mahdollisuuden verkostoitua, syventää osaamistasi ja pääset luomaan jotain uutta omassa tiimissäsi.