SCIL KESÄ 2018: Smart, Megatrends and Scenarios

This content is only in Finnish as the working language of the projects is Finnish.

SMART

Opiskelija on asiantuntija SCILissä. Juuri sinun taidoillasi, osaamisella, energisellä otteella on kysyntää. Tule mukaan, niin pääset vaikuttamaan Tampere3 yhteisön kehittämiseen ja kehittymiseen.

MEGATRENDS

Pääset työskentelemään todellisten ja aidosta tarpeesta nousevien kehittämistehtävien parissa sekä saat käytännön työkokemusta. Samalla tutustut lean-metodiin, ketteriin menetelmiin ja käyttäjälähtöisyyteen palvelumuotoiluprojekteissa.

SCENARIOS

Projektiaiheemme tulevat korkeakouluyhteisömme sisältä ja ovat takuulla haastavia. SCILissä sinulla on mahdollista työskennellä intensiivisesti muiden opiskelijoiden kanssa ja kasvattaa verkostoasi. Tuotoksina syntyy jotain käsin kosketeltavaa, niin demoja kuin täysin valmiita tuotoksia.

Projektin tiedot

Asiakas Tampere 3 yhteisö
Toteutus 1.6. – 10.8.2018
Tarvittavat taidot Oikea asenne, hyvä motivaatio, kekseliäisyys, luovuus, vastuullisuus, oman alasi asinatuntijuus, tiimityöskentely

Hyvä tietää

SCILissä opitaan tekemällä. Etsimme projekteihin motivoituneita opiskelijoita, jotka ovat valmiita sitoutumaan intensiiviseen ja innostavaan (n.7,5 tuntia päivässä) työskentelyyn 4.6.-10.8. 2018. Samalla kartutat oppimistasi ja edistät opintojasi 10-12 opintopisteellä. Tiiminä olette vastuussa viikottaisen aikataulunne järjestämisestä ja teillä on mahsollisuus osallistua oheisohjelmaamme.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Haku on auki vappuun, eli 1.5.2018, saakka.

Lähetä hakemuksesi tästä