SCIL KESÄ 2018: Smart, Megatrends & Scenarios

This content is only in Finnish as the working language of the projects is Finnish.

SMART

Opiskelija on asiantuntija SCILissä. Juuri sinun taidoillasi, osaamisella, energisellä otteella on kysyntää. Tule mukaan, niin pääset vaikuttamaan Tampere3 yhteisön kehittämiseen ja kehittymiseen.

MEGATRENDS

Pääset työskentelemään todellisten ja aidosta tarpeesta nousevien kehittämistehtävien parissa sekä saat käytännön työkokemusta. Samalla tutustut lean-metodiin, ketteriin menetelmiin ja käyttäjälähtöisyyteen palvelumuotoiluprojekteissa.

SCENARIOS

Projektiaiheemme tulevat korkeakouluyhteisömme sisältä ja ovat takuulla haastavia. SCILissä sinulla on mahdollista työskennellä intensiivisesti muiden opiskelijoiden kanssa ja kasvattaa verkostoasi. Tuotoksina syntyy jotain käsin kosketeltavaa, niin demoja kuin täysin valmiita tuotoksia.

Projektin tiedot

Asiakas Tampere 3 yhteisö
Toteutus 4.6. – 10.8.2018, TTY kielikeskus ja Tampere
Tarvittavat taidot Oikea asenne, hyvä motivaatio, kekseliäisyys, luovuus, vastuullisuus, oman alasi asinatuntijuus, tiimityöskentely

 

SCILissä opitaan tekemällä. Projekteihin otetaan mukaan motivoituneita opiskelijoita, jotka ovat valmiita sitoutumaan intensiiviseen ja innostavaan työskentelyyn 4.6.-10.8. 2018. Samalla karttuu oppi ja opinnot edistyvät jopa 10-12 opintopisteellä. Ohjelma muodostuu projektimaisesta työskentelystä laajassa kehitystehtävässä monialaisessa kehittäjätiimissä. Viikottainen osallistuminen on vähintään 3 työpäivää tai noin 20-35h per viikko. Osallistuminen vaatii jatkuvaa osallistumista läpi kesän (poikkeuksena vapaa viikko 25.6.-29.6.).

Projektitiimi on yhdessä vastuussa viikottaisen aikataulun järjestämisestä ja tietysti kesällä on tiedossa mitä mainioin oheisohjelma!

Nyt mukaan vaikuttamaan ja pitämään hauskaa yhdessä!!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lähetä hakemuksesi tästä